بانک مرکزی به دنبال توسعه ابزار‌های تامین مالی است، زیرا به شکل سنتی بنگاه‌ها معمولاً برای اخذ تسهیلات به صورت جزیره‌ای به شبکه بانکی مراجعه می‌کنند که این موضوع موجب رشد نقدینگی و رشد پایه پولی و تورم می‌شد، در نتیجه با توسل به برات الکترونیک فشار بر منابع بانک‌ها کاهش می‌یابد.

یحیی آل  اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با تاکید بر ضرورت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی اظهار داشت: در همه کشور‌های دنیا روی توسعه ابزار‌هایی مانند برات و سفته الکترونیک کار کرده‌اند و ما هم باید حتماً آن را پیگیری کنیم.

وی افزود: یکی از کاربرد‌های ابزار‌های جدید این است که به تسهیل تامین مالی کمک می‌کند. برات الکترونیک به الزامات اولیه نیاز ندارد و کاربرد آن راحت‌تر و سریع‌تر از دیگر ابزارهاست و برخی بروکراسی‌های اداری در آن کمتر می‌شود و پیگیری‌های حقوقی نیز آسان‌تر و با زمان کمتر صورت می‌گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق تصریح کرد: بانک مرکزی به دنبال توسعه ابزار‌های تامین مالی است، زیرا به شکل سنتی بنگاه‌ها معمولاً برای اخذ تسهیلات به صورت جزیره‌ای به شبکه بانکی مراجعه می‌کنند که این موضوع موجب رشد نقدینگی و رشد پایه پولی و تورم می‌شد، در نتیجه با توسل به برات الکترونیک فشار بر منابع بانک‌ها کاهش می‌یابد.

آل اسحاق با بیان اینکه اجرایی شدن این ابزار زمینه گسترش ابزار‌های تامین مالی زنجیره‌ای را فراهم خواهد ساخت، تاکید کرد: یکی از ویژگی‌های این ابزار قابلیت انتقال در زنجیره تولید است و این موضوع کمک می‌کند تا بنگاه‌ها با یکدیگر ارتباط بهتر و نزدیک‌تری داشته باشند و تامین مالی آن‌ها نسبت به مدل‌های سنتی با هزینه کمتری انجام شود.

(Visited 9 times, 1 visits today)
دسته بندی: اقتصادی برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد