منصور يوسفي نيا معاون برنامه ريزي و فناوري بانك صنعت و معدن گفت: بانكداري ديجيتال پيشرانه بانك به سوي جايگاه اصلي خود به عنوان يك بانك توسعه اي تخصص محور بوده و اقدامي برای پاسخگویی به نیازهای مشتری برای خدمات نوآورانه است.

 وي در نشست تحول ديجيتال با كارشناسان بخش هاي مختلف اين بانك ضمن بيان مطلب فوق افزود: هم اكنون حركت به سمت بانكداري ديجيتال در تمام مؤسسات مالي و غيرمالي كشور آغاز شده و بانك صنعت و معدن به عنوان يك بانك توسعه اي براي بهبود تعامل با مشتريان و فراهم آوردن ابزارهاي مناسب به منظور ارزيابي حرفه اي مشتريان و تسهيل فرآيندهاي كاري نيازمند ايجاد تحول ديجيتال است.

يوسفي نيا عنوان داشت: در اين بانك ما به دنبال ايجاد يك دگرديسي در نوع رابطه مشتري با بانك هستيم زيرا فرآيندهاي كاري در يك بانك توسعه اي با بانك هاي تجاري متفاوت است و با ايجاد ابزارهاي فناورانه و ديناميك كردن فرآيندها توسط يك تيم كارشناسي متخصص كه به فرآيندهاي بانك اشراف دارند، اين فرآيندها براي مشتريان شخصي سازي مي شود.

احمد آهي مدير امور فناوري اطلاعات و ارتباطات اين بانك نيز اظهار داشت: در بانكداري ديجيتال در نهايت به دنبال ايجاد سيستم (PAAS) Process As a Service هستيم كه خوشبختانه در بانك پروسه هاي كاري آن مشخص شده و بانك اكنون در آستانه مهندسي مكانيزه كردن فرآيندها قرار دارد و مي توانيم اولين بانكي باشيم كه پايلوت بانكداري ديجيتال در كشور است.

وي خاطر نشان كرد: در اين بانك يك سيستم يكپارچه ايجاد شد و طراحي فرآيندها بر مبناي آموزه هاي ديجيتالي را در دست انجام داريم كه همزمان لازم است مدل كسب و كار بانك نيز در عرصه اين اكوسيستم جديد بانكداري متحول شود.
(Visited 8 times, 1 visits today)
دسته بندی: بانک، بیمه و بورس برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد