اجرای موفقیت‌آمیز پروژه‌های دبل دک‌رولر اسکرین و شوت های غبار نشان، افزایش کیفیت تولید گندله‌سازی و کاهش انتشار غبار در فولاد خوزستان را به همراه داشت.

تولید پایدار و با کیفیت جهانی با در نظر گرفتن مولفه‌های زیست‌محیطی، راهبرد اصلی مهم فولاد خوزستان به شمار می‌آید.

پروژه‌های فولاد خوزستان در چارچوب طرح های اصلی شرکت با اهداف: پایداری تولید، بهینه سازی، افزایش ظرفیت، زیست محیطی، ساختمانی و مسئولیت های اجتماعی تعریف و اجرا می‌شوند. در سال‌های اخیر الزام پروژه‌های توسعه فولاد خوزستان، دارا بودن پیوست زیست‌محیطی است و همچنین به منظور کاهش غبار صنعتی، پروژه‌هایی مانند: نصب غبارگیرها، اجرای سیستم های مه پاش و شوت های غبار نشان در شرکت فولاد خوزستان به صورت مستمر اجرا شده است.

دو پروژه‌‌ی موفقی که یکی در طرح بهینه سازی بر افزایش کیفیت تولید گندله و دیگری از مجموعه پروژه های طرح زیست محیطی باعث کاهش قابل ملاحظه‌‌ی غبار در  شرکت فولاد خوزستان شد، پروژه‌های دبل دک‌‌رولر اسکرین و شوت های غبارنشان بود، که در ادامه، مصاحبه خبرنگار روابط‌عمومی فولاد خوزستان با رضا پیرعباسی مدیر پروژه‌های مواد اولیه درباره چگونگی اجرای این پروژه ها را می‌خوانید.

 جناب پیرعباسی در ابتدا در مورد مشخصات این دو پروژه توضیح دهید.

پروژه دبل دک رولر اسکرین، به منظور بهبود سیستم نگهداری و تعمیرات رولر‌‌‌ها، افزایش بازدهی اسکرین‌ها و بهبود کیفیت گندله تولیدی با استفاده از مستقل نمودن درایو‌های آن اجرا شد. این پروژه با هزینه‌ی ۶۶ میلیارد تومان و به مدت ۲۰ ماه تعریف و کار طراحی، تامین و نصب آن به شرکت فکور مغناطیس اسپادانا واگذار شد و در زمان  توقف ۵ روزه گندله‌سازی ۲ در بهمن ماه سال جاری و با استفاده از زمان های محدودیت برق و گاز اعمال شده به شرکت، بصورت شبانه روزی نصب و راه اندازی گردید. اجرای این پروژه علاوه بر کاهش توقفات دبل‌دک قبلی و کاهش هزینه های نگهداری و تعمیرات مربوطه، تاثیر کیفی قابل ملاحظه ای در حفظ دانه‌بندی مناسب گندله و افزایش کیفیت تولید آهن اسفنجی در واحد احیاها را به همراه دارد.

پروژه کنترل غبار تاور ۱۸ در مسیر انتقال گندله به واحدهای احیا، نیز یکی از پروژه های طرح جامع زیست محیطی است که با هدف کاهش انتشار غبار در تاور ۱۸ با استفاده از شوت‌های غبار نشان و بدون مصرف انرژی، با سرمایه گذاری ۱۱ میلیارد تومان، از خرداد امسال و در مدت ۱۸ ماه تعریف شده است. که فاز اول آن در توقفات یک ماهه زمزم ۲ در بهمن ماه امسال با موفقیت انجام گردید.

جناب مهندس در مورد ویژگی‌های این پروژه و فناوری به کار رفته در آن توضیح دهید.

(Visited 13 times, 1 visits today)
دسته بندی: استانها, خوزستان, صنعت و معدن برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد