نشست یاد شده با حضور سید‌جواد جهرمی مدیرعامل بورس کالای ایران با امین ابراهیمی مدیرعامل و جمعی از قائم‌مقامان و معاونان شرکت فولاد خوزستان، چهارشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ در سالن کنفرانس ساختمان شهید سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

جهرمی مدیرعامل بورس کالای ایران از نقش رسانه در انتقال نیازها، توانایی‌ها و فعالیت‌های بخش صنعتی گفت و افزود: تبیین مناسب چالش‌ها و‌ نقاط قوت شرکت‌های بزرگ صنعتی، از عوامل مهم در رفع ابهام های مطرح شده است. بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، کارهای انجام شده در کشور و حوزه صنعت باید با بیان روشن و صحیح تبین شود. 

جهرمی تصریح نمود: شرکت‌های بزرگ در هر استان، تاثیر بسزایی در چرخه اقتصادی آن استان دارد و‌ برای توسعه کشور نیازمند به رشد این شرکت های پیشران هستیم.
وی‌ در ادامه به نقش شرکت فولاد خوزستان در عرضه محصولات فولادی پرداخت و‌ در خصوص استفاده از سایر ابزارهای بورس کالا نظیر استفاده از ابزارهای تامین مالی و همچنین قراردادهای کشف پرمیوم توضیح داد. لازم‌ به ذکر است در روز جاری شرکت فولاد خوزستان اقدام به عرضه قراردادهای کشف پرمیوم‌ آهن‌ اسفنجی به میزان ۱۹۰ هزار تن نمود.
در ادامه امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده تولید فولاد میانی از سال ۲۰۲۰ تا سال ۲۰۵۰ افزایش دو برابری خواهد یافت و بر اساس نمودار سناریوی توسعه پایدار، عمده تولید فولاد به سمت تولید فولاد به سبک DIR خواهد رفت. تولید فولاد در جهان رشد ۲ درصدی و در ایران رشد ۹ درصدی داشته است. بازیگران اصلی صنعت فولاد کشور ۹ شرکت بوده که شرکت فولاد خوزستان رتبه دوم در تولید را به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه گفت: در سال‌های اخیر، توسعه در حوزه تولید معدن‌داران و فولاد‌سازان رخ داده است. صنعت فولاد کشور، از کویر محور، باید به سوی دریا محور حرکت نماید. وضع عوارض صادراتی و محدودیت انرژی، بیشترین خسارت را به شرکت فولاد خوزستان تحمیل نموده است.
ابراهیمی از محدودیت‌های برقی گفت و اظهار داشت: در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ محدودیت‌های برقی به از دست رفتن ۹۰۰ هزار تن و در سال ۱۴۰۲، ۵۴۵ هزار تن شمش محصول از دست رفته است. اگر بخواهیم توسعه صنعت فولاد را داشته باشیم، طرح‌های اکتشاف در عمق را در دستور کار خود باید قرار بدهیم.
پهنه شماره ۳ بلوک آباده جازموریان ، شرایط مناسبی برای ایجاد معدن کنسانتره دارا می باشد.
با وجود مصرف برق ۱۰ درصد شبکه کشور، از دو سال پیش تا کنون، بیشترین محدویت مصرف حامل‌های انرژی، برق و گاز ، این شرکت متحمل شده است.
وی در ادامه گفت: حامل گاز در شرکت فولاد خوزستان، به عنوان یک تکنولوژی در چرخه‌ی صنعت فولاد به کار گرفته می‌شود. تولید آهن اسفنجی بیشتر در فصل‌های گرم و تبدیل ان به آهن اسفنجی سرد، برای ماندگاری بیشتر و استفاده در فصل‌های سرد سال یکی از راهکارها است.
ابراهیمی در ادامه اظهار داشت: هزینه‌های حمل و نقل مواد اولیه و محصولات شرکت، ۳۳ درصد افزایش یافته است. زنجیره ارزش گروه فولاد خوزستان به بخش‌های، استخراج سنگ، کنسانتره، گندله‌سازی، اهن‌سازی، فولادسازی، نورد گرم و سرد است.
(Visited 3 times, 1 visits today)
دسته بندی: صنعت و معدن برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد